hétfő, október 18, 2010

Blogoló kutatók

Nem, én vagy Marton Peti, mi vagy nem vagyunk kutatók, vagy nem vagyunk blogolók. A Népszabadságban ma olvasom, hogy a kutatók éjszakáján összegyűltek a blogoló kutatók. Erről is lemaradtam, de nem baj, majd legközelebb.

A http://www.kutato.net/ weboldalon lehet látni azokat, akik jelentkezésük vagy kapcsolati hálójuk révén (minden rosszindulat nélkül) ott voltak az eseményen. Igen, kicsit szomorú vagyok, hogy ebből is kimaradtam.

Nem feltételezek semmilyen szándékosságot, egyszerűen a társadalomtudomány és természettudomány között, meg általában kutatók, meg még általánosabban az emberek között nincs nagyon kapcsolat. Most majd felvesszük a kapcsolatot és bebizonyítjuk mindenkinek, hogy fehér köpeny nélkül is lehet kutatni :)

Pinté Róbertet kakukk tojásként ott látom, ez jó hír.

3 megjegyzés:

ScoTTThun írta...

Nem tudtam megjelenni, pedig fontosnak tartanam, hogy vegre a hasonszoru arcok is megmutassak magukat....legalabb maszkban, ha mashogy nem szabad. :)

Paszternák András írta...

Kedves Blogger!

A "Kutatók a neten" találkozót sajtóközlemény útján hirdettük meg illetve a lehető legtöbb blogíróhoz próbáltuk eljuttatni mind természet-, mind a társadalo- és egyéb tudományok területén.

Aki jelentkezett, mindenkinek teret biztosítottunk!

Ha lesz folytatás, második találkozó örömmel várjuk majd az Önök jelentkezését is. A tervek szerint az esemény weboldala hamarosan átalakul majd egy kutatói-blog oldal gyűjteménnyé, s ekkor Önökre is gondolunk majd.

Paszternák András, szervező

wape írta...

Kedves András

Ha értesülünk időben, jövünk! Köszönöm a kommentet
wp