hétfő, május 24, 2010

Az igazi misszió

Június 5-én a könyvbemutatója Dr. Ambrus Péter rendőr alezredesnek, aki Az igazi misszió címmel. Az adatok: 2010. június 5., szombat 18 óra, Nyugati téri Alexandra Pódium (1055 Budapest, Nyugati tér 7.). A meghívott vendég Szabó László ezredes lesz, aki a PRT-7 és talán a PRT-2 vagy 3 parancsnoka is volt. A szerző járt kint annak idején Baghlanban is.

A könyv borítóján úgy látom egy PRT-s katona lesz. Mindenképpen örvendetes, hogy megjelenik végre egy könyv erről a témáról. Megfogom nézni, hogy lássam tudtam-e volna jobbat írni. bár nem kért meg senki, hogy reklámozzam azért gondolom érdemes beszámolni róla minden helyen.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szabo ezds a PRT2 parancsnoka volt.

Névtelen írta...

Hümm...hümm...nálunk nem járt.

Névtelen írta...

En sem talalkoztam Dr Ambrus Peter r ezredessel Pedig sztem ismerem az osszes rendort aki itt volt

Udv


Flashbang.

Névtelen írta...

Bocsanat alezredessel.

Névtelen írta...

Flashbang,

te biztos nem a PRT-ban vagy az OMLT-ben dolgozol :) Ő, ha jól értem nem dolgozni volt kint, hanem anyagot, tapasztalatot gyűjteni.
wp

Névtelen írta...

Minden esetre nekem furcsa, hogy egy rendor ales a katonai missziorol ir. A fotokon se nagyon szerepelt egyutt az ott levo rendorokkel, pedig kozottuk is vannak arcok, akik esetleg tobbet tudnak az " igazi missziorol" mint az aki csak par honapot huz le ott. De nem itelekezem elore meglatom mi lesz a konyveben. A korabbi konyveit olvastam, meg beszeltem olyanokkal akik szerepelnek benne, meg olyanokkal is akik nem :)
Meglatjuk ?!

Udv Flashbang

Névtelen írta...

Meglátjuk bizony.

Te szerepelnél egy ilyen könyvben? Vállalnád névvel vagy név nélkül? mert néha nem a szerzőn múlik, hogy ki szerepel, hanem a szereplők bátorságán :)
wp

loislane írta...

Kaptam meghívót a bemutatóra, izgatottan várom, vajon mit alkotott a szerző. De rajta kívül - információim szerint - minimum négy könyv íródik/dott a témában, úgyhogy...

Névtelen írta...

Az igazi misszió??
Kissé negatív hangzása van a címnek.Ezek szerint a többi afgán misszió,ahol a szerző nem járt,nem volt igazi??
Hiteltelennek tartom az olyan szerzőt,aki pár hónap "tapasztalatgyűjtés" után könyvet ír az afganisztáni misszióról.

Legalább négy könyv íródik a témádan.Kíváncsi lennék,hogy kik,hol,és milyen tapasztalatokat gyűjtöttek,hogy könyvet tudnak írni.
Ugyanis amiről lehetne,aaz keményen szolgálati titok,ami pedig nyilvános,abból nem nagyon jön ki egy könyv.

Ha már Afganisztán:
emlékszik még valaki,hogy milyen esemény kapcsolódik a 2008.06.10-i dátumhoz??


Üdv:
K.T.