csütörtök, február 04, 2010

Cseh PRT égen és földön

A cseh PRT most adott át két tej begyűjtő állomást Logarban, olvasom valahol. 10 civil dolgozik a PRT-ban és 250 katona. Nézem a PRT weboldalát és egyszerűen látszik, hogy annyira más, annyir aodafigyeltek.

A cseh PRT-nek saját weboldala van, a Külügyön belül. Letisztult, blogszerűen felépített, fényképekkel feldobott, oldal és minden lényeg ott van a baloldalt.

10 civil és kb 250 katona van kint és nem tudom mennyi pénz. De ha nem olyan sok, akkor is sokknak tűnik a kommunikáció miatt.

Még 2007-ben javasoltam, és azóta is mondogattam egyszer kétszer, hogy saját weboldal kellene. Miért vagyunk ennyire tehetetlenek? A vezetésben senki sem veszi komolyan a tájékoztatást kötelezettségét? Igen a HM weboldala több a semminél, de hasonlítsuk össze már a kettőt! Ja és a cseheknél minden angolul is megvan,.

És akinek ez nem elég, annak van a Youtube on is egy cseh PRT oldal.

A PRT létrehozása idején a minisztériumok megegyeztek, hogy a HM lesz a fő kommunikátor. Ami nem baj, hogy a külügy ennyire magára hagyta a dolgot a saját részéről?

1 megjegyzés:

smalladam írta...

a cseheknek afgán helikopterpilóta mentoráló omlt-jük is van, meg asszem korszerűsített Mi-35-ös helikoptereket meg albatros kiképzőgépeket is bizniszeltek az afgánokkal.