hétfő, július 13, 2009

OMLT Orthos

A gyors és modern kapcsolatnak köszönhetően kiderült, hogy valóban Orthos az OMLT neve, abból az nyilvánvaló felvetésből kiindulva, hogy a görög mitológiában szereplő Orthos (magyarosan Orthosz) egy kétfejű lény, félig kutya félig ember. Ez a kétfejűjég ragadta meg a OMLT magyar és amerikai tagjait, akik közül valaki nagyon jártas volt a mitológiában. Annak idején engem is érdekelt, de semmi ilyen nem maradt meg bennem.

Jaaa, és ez nem a "hivatalos" nevük abban aértelemben, hoyg valami hovatalos névadás eltt volna, hanem csak egyszerűen kint hívják így/neveztetik magukat így az OMLT.

Az előző posztban említett művelet egyébként nem annyira biztos, kérdőjeleket látok.

Szintén az előző posztban említett bagláni rendőrséghez tartozik még ez az új info: Meanwhile, Afghan police forces killed four Taliban fighters, including one of their commanders, Mullah Fedayee, and wounded five others in a clash in Gerdab area of northern Baghlan province on Friday night, Jaweed Basharat, spokesman for the police forces in the province said.

The clash erupted after the militants attacked a police post, he said, adding that two policemen were wounded in the attack.

Azoknak, akik látták a reggeli levelet a blogon. Ez történik, ha a saját lev. rendszeredből is lehet blogolni, és egyszer rosszul címzed meg az emailt.

Nincsenek megjegyzések: